Forlaget Turmalin

Gå til indhold

Hoved menu

Pierre Lassalles bibliografi

Om forfatteren

Bibliografi for Pierre Lassalle

Alle nedenstående bøger på fransk forhandles af les éditions Terre de Lumière og kan bestilles på deres hjemmeside www.editions-terre-de-lumiere.com

Numérologie Sophianique, éditions Terre de Lumière, september 2012. Numerologien sat i nyt lys med mange spændende metoder.

Le Tarot des Héros, éditions Terre de Lumière, september 2012. En tarotbog med 33 kort, der hjælper én til at forstå den dybere mening med ens oplevelser.
Maîtrisez votre Destinée, éditions Terre de Lumière, juni 2012. Syvårsperioderne som nøgle til forståelse af vores livsforløb og psykologiens gåder.
Céline og Pierre Lassalle: Vers une nouvelle Éthique, éditions Terre de Lumière, marts 2012. Om en etik baseret på frihed og individets selverkendelse som gavner menneskeheden.
Céline og Pierre Lassalle: L’Héroïsme de l’Amour, éditions Terre de Lumière, februar 2012. En håndbog med praktiske råd om hvordan parforholdet kan udvikle sig mod kærlighed baseret på dyder.
La Vie Spirituelle, éditions Terre de Lumière, september 2011. En vejledning i spirituel udvikling tilpasset vesterlændinge fra vor tidsalder.
Céline og Pierre Lassalle: Parler le langage des Anges, éditions Terre de Lumière, september 2011. En vejledning i kontakt med englenes verden for den som vil bidrage til menneskenes fremskridt og broderskab.
Pierre Lassalle (i samarbejde med Céline Lassalle): Le Nouveau Tarot de l’Individualisation, éditions Terre de Lumière, marts 2011. Hvordan man frigør sig fra bindinger og opdager hvem man virkelig er - og samtidig har det sjovt!
Céline og Pierre Lassalle: L’Aventure Héroïque, éditions Terre de Lumière, april 2010. En praktisk vejledning i at få ens projekter til at lykkes og manifestere ens ideal.
Cyberespace éditions Terre de Lumière, april 2010 (er oversat til dansk). En spændende roman om vor indre helt og heltinde.
Les Mystères de la Dame à la Licorne, éditions Terre de Lumière, november 2007. En bog om l'Art Imaginatif (imaginativ kunst) der fortolker det dybere, universelle budskab bag motiverne på vægtæpperne la Dame à la Licorne fra Clunymuseet i Paris.
Pierre Lassalle (i samarbejde med Brigitte Maffray): Manuel pratique de l'Astrologie Holistique, éditions de Mortagne, marts 2005. Om at forstå sig selv og andre gennem stjernernes skrift, astrologien.
Le Sentier du Graal, éditions de Mortagne, marts 1999. En dybere forståelse af Parsifals eventyr og mysterierne i middelalderens Gralsromaner.
Le Graal et l'Éternel Féminin, éditions de Mortagne, september 2000. En bog, der supplerer Le Sentier du Graal og løfter sløret for den guddommelige Sophia og vor fremtid.
Pierre Lassalle (i samarbejde med Brigitte Maffray): Astrologie et Relations Humaines, éditions de Mortagne, maj 1999. En praktisk bog for begyndere og professionelle om astrologi.
Initiés et Mystères, éditions de Mortagne, januar 1999. Udforskning af den spirituelle baggrund for Kristi første tilsynekomst for 2000 år siden.
L'Expérience du Christ, éditions de Mortagne, marts 1996. Forfatterens personlige beretning om den æteriske verden - den del af den åndelige verden som befinder sig »tættest på« Jorden.
Chercheur d'Éternité, éditions de Mortagne, november 1994. Om grundlaget for en moderne kristologi. Praktisk og fuld af visdom.
L'Animal Intérieur, éditions de Mortagne, september 1995. Et praktisk leksikon om dyrene og hvordan vi lærer at beherske vort indre dyr.

Les éditions Terre de Lumière forhandler også følgende hæfter på fransk af Pierre Lassalle, alle udgivet på forlaget Éditions SophiaKalia, der i det væsentlige er bearbejdelser af hans foredrag:


La Méditation créatrice, 2. udgave, oktober 2006.
Parousie – La Présence du Christ, 2. udgave, oktober 2006.
De Noël à L'Épiphanie, 2. udgave, februar 2006.
L'Art Moral, 2. udgave, marts 2005.
Pierre Lassalle og Virginie Landelle: Les Mystères de l'Enfant Intérieur, november 2003.
La mission spirituelle de l'Europe, marts 2003.
L'École des Mystères de Chartres et l'Éternel Fémnin, december 2001.
Céline Divoor lavede i 2001 følgende interview som giver et godt indtryk af Pierre Lassalle med letforståelige og dybsindige svar:
Rencontre avec... Pierre Lassalle, éditions SophiaKalia, december 2001.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu